برای اطلاع از بروز شدن این سایت ابتدا آدرس دقیق ایمیل خود را در قسمت زیر وارد کرده و دکمهٔ عضویت را کلیک کنید.
برای ارتباط با نویسنده یا به آدرس زیر ایمیل بزنید:
یا بر روی پیوند زیر کلیک کنید:
Copyright 2020. Panevis.com استفاده از هرگونه محتوای این سایت، بهر شکلی، منوط به کسب اجازه کتبی از مدیر سایت است. در غیر اینصورت، پیگرد قانونی دارد.
۵ نظر:
به لحاظ رياضي عضو "تهي" زير مجموعه تمام مجموعه هاست و تا كنون ( حد اقل علي نمي داند ) كسي نتوانسته ماهيت آن را شناسايي كند .
منطق ديجيتال :
بودن يا نبودن مسئله اين است (صفر و يك)مثلا يا "من" گرفتار در تار و پود هويت فكري يا به شناخت رسيده ام ( اگر رسيدن كلمه درستي باشد) يا به شناخت نرسيده ام .
منطق فازي:
بين بود و نبود بي نهايت انتخاب وجود دارد .
مثلا كسي كه در راه سلوك و خود شناسي قدم بر مي دارد بين صفر ( هپروت) و يك ( حقيقت) قرار مي گيرد .
البته اميدوارم مطلب نوشته شده مرتبط باشد و مشمول اين بيت زيبا نباشد كه :
من از درد حسين در اضطرابم
تو از عباس مي گويي جوابم
"آنچه بر روی این کاغذ نوشته است , دروغ است."
مثالی شبیه آنچه شما آوردید.
برای جهان بسیط و لایتناهی نمیتوان هیچ قانون کلی پیدا کرد بنابراین درگیر شدن با لایتناهی از نظرگاه های اینچنینی باعث میشود انسان حول افکار خود حرکتی دایره وار و بیهوده داشته باشد دور از جان دوستان مثل گربه ای که دم خود را دنبال میکند .
آیا میدانید : (هیچ چیزی نیست که نبوده و هیچ چیزی هم نیست که نباشه). بفرما اینم یک قانون کلی البته با ذهن و فکر اینرا نگفتم بلکه در حین مراقبه به من رسیده . یعنی مال علم من نیست جزو دانش این هستی لایتناهی میباشد که به نسبت قابلیت بر گیرنده های ذهن خطور میکند .
ارسال یک نظر
» ابتدا نظر یا مطلب خود را نوشته، سپس در قسمت "نظر به عنوان" گزینهٔ " نام/آدرس اینترنتی" را انتخاب کرده و نام خود (یا نامی مستعار) را بنویسید. سپس بر روی "ارسال نظر" کلیک کنید.
» لطفاً مرتبط با مطلب، نظرتان را بنویسید و اگر سئوال یا پیامی غیرمرتبط با این مطلب دارید، از طریق ایمیل یا صفحهٔ تماس ارسال کنید.